Каско

Ние ще изготвим за теб индивидуално оферта, само е нуждно да ни отговориш на няколко кратки въпроса и да прикачите снимка на талона на автомобила, на която да се виждат всички данни.

Това е застраховка, която е във ваша полза, за разлика от Застраховката Гражданска отгорност. С тази застраховка възстановявате щетите по Вашия автомобил в резултат на покрит риск. Различните застрахователни компании имат различни Общи условия за покритите и изключени рискове по застраховка Каско.  Повечето хора си мислят, че застраховака каско е само за скъпи коли и струва скъпо. Но това не е така! Можете да сключите пълно каско за приблизително 300 лева като тази премия може да се разсрочва.

 Автомобилът е нещо без което в днешно време човек много трудно би се справил. Не са вече редки случаите на вандализъм над вашите автомобили. Като направите каско за вашият автомобил бихте спестили ненужни разходи, които биха били много големи. Представете си , че някой открадне вашият автомобил – колко пари бихте дали тогава? Ами ако някой запали колата ви или настъпи ПТП при което вие сте виновен и вашта застраховка ГО обещети само невинния в ситуацията – а колко ще платите за вашият ремонт...

Ние знаем, че за да ползвате качествено продукта е необходимо да го познавате. Или когато настъпи застрахователно събитие да получите компетентна информация дали събитието е покрит риск и какви стъпки да предприемете за да осигурите интересите си и да гарантирате правата си.

Имаш въпрос не се колебай да ни попиташ    

 

За нас

NETINS БГ
Централен офис

6100 Казанлък
ул. Христо Ботев 62

Контакти

E-mail адрес:
orders@netins.bg

0431 55070

Работно време: 24/7

Контакти

0431 55070

Изпратете ни email!

Детайли:

Съобщение:

Затвори

Затвори

Запитване за каско

Детайли:


Прикачи талон или стара полица:

×

  Затвори

  Затвори

  Запитване за имущество

  Детайли:


  Затвори

  Затвори

  Поръчка на застраховка за имущество

  Данни на застрахования:

  Адрес на имуществото за застраховане:

  Затвори

  Затвори